BT

BT is al 14 jaar het enige kennisplatform over vestigingsklimaat en regionale innovatiekracht. BT staat stil bij trends rond digitalisering en verduurzaming in de breedste zin en legt uit hoe u kunt zorgen voor een beter vestigingsklimaat, om zo een optimale werkomgeving en -klimaat voor werknemers en bedrijven te creëren. Met BT zoekt ELBA\REC naar de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en projecten en bieden wij tools waarmee u een sterkere regionale economie bouwt. Effectief en resultaatgericht.

Wie wij bereiken

BT bereikt een groot aantal marktpartijen, strategen, ontwikkelmaatschappijen en beleidsmedewerkers die zich bezighouden met het verbeteren van het vestigingsklimaat en regionale economie. Het is het platform voor beslissers werkzaam bij publieke, private en kennispartijen.

 

15000
Lezers per editie
3
Netwerkbijeenkomsten per jaar
1
Buitenlandreis per jaar
1
BT Event met BT Award
53000
Mediawaarde BT Award
(in euro's)

WILT U ADVERTEREN?

Neem contact op met
Edgar van Eekelen
T: 033 87 00 100
E: e.vaneekelen@elba-rec.nl

ALLES OVER ABONNEMENTEN

Voor het aanvragen van een abonnement, het doorgeven van een wijziging of om een eerdere editie te bestellen, kunt u terecht bij Abonnementenland.

GA NAAR ONS BLADENARCHIEF

Abonnees hebben exclusieve toegang tot alle vakbladen die wij hebben uitgegeven. Klik hier voor ons digitale bladenarchief met ruim 300 edities.

Ga naar de website bt-media.nl

Klik hier