Evenementen

Soms moet je op de zeepkist gaan staan om je verhaal te vertellen. Wij bieden u meer dan alleen een podium. Met onze kennis, netwerken en mediakanalen om een evenement te promoten, zetten wij evenementen neer waar vakprofessionals nog lang over napraten.

Het organiseren van evenementen is momenteel beperkt mogelijk i.v.m. de Coronamaatregelen. ELBA \ REC verzorgt momenteel veel online-events of hybride events dat wil zeggen ‘live’ evenementen combineren met een virtuele componenten.

Bekijk hier onze recente online evenementen:
- Webinar over de RES
- Webinar Innovatie Districten als katalysator voor binnenstedelijke ontwikkeling
- Webinar voor InnoRail

Kennis netwerk podium

Van grote congressen tot interactieve ontwerpsessies voor een stadsgebied – elk event benaderen wij vanuit de inhoud. Met onze marktkennis en uitgebreide netwerk kunnen wij een relevant en inhoudelijk sterk programma neerzetten, met sprekers die weten te prikkelen en te inspireren.

Daarnaast zorgen wij dat er publiek in de zaal zit die betrokken is bij het onderwerp en interessant is voor uitbreiding van het bestaande netwerk. Via onze eigen mediakanalen bieden wij een podium voor uw event en bereiken we de doelgroepen die bij het event passen.

 

“Benieuwd hoe wij voor u een evenement kunnen neerzetten?”
Neem contact op met Edgar van Eekelen, T: 033 87 00 100 of E: e.vaneekelen@elba-rec.nl

Bekijk ons portfolio

klik hier