Groen

Groen maakt mensen gelukkig, vergroot de biodiversiteit, verbindt mensen en het biedt een antwoord op klimaateisen. Met groen zijn de mogelijkheden eindeloos, worden ambities haalbaar en komen verrassende oplossingen binnen handbereik. Met vakblad Groen en Vitale Groene Stad verbinden wij de kennis en kunde van professionals van de fysieke leefomgeving met die van de groenspecialisten. Op praktisch en beleidsniveau om nog meer ambities waar te maken.

Voor de titel Vitale Groene Stad werken we samen met Entente Florale Nederland.

Wie wij bereiken

Onze groenplatformen informeren en inspireren groenprofessionals, overheid (gemeenten, provincies, waterschappen, Rijk), politici, bedrijfsleven (bouw- en groensector, projectontwikkelaars), onderwijs- en kennisinstellingen, gezondheidssector en (landschaps-) architecten. Vakblad Groen is daarbij specifiek gericht op de groensector, zoals planners en beheerders bij overheden, landschapsarchitecten, hoveniers, natuurorganisaties en plantenkwekers.

 

2000
Oplage van Vakblad Groen
7000
Oplage van Vitale Groene Stad
12000
Nieuwsbrief abonnees
5
Masterclasses per jaar
300
Bezoekers op jaarlijks congres

WILT U ADVERTEREN?

Neem contact op met
Wendy Louwen
T: 033 87 00 100
E: w.louwen@elba-rec.nl

ALLES OVER EEN ABONNEMENT

Voor het aanvragen van een abonnement, het doorgeven van een wijziging of om een eerdere editie te bestellen, kunt u terecht bij Abonnementenland.

GA NAAR ONS BLADENARCHIEF

Abonnees hebben exclusieve toegang tot alle vakbladen die wij hebben uitgegeven. Klik hier voor ons digitale bladenarchief met ruim 300 edities.