Vastgoed communicatie

Kopers, huurders, bewoners en bezoekers hebben individuele wensen en willen geïnspireerd worden. Dat vraagt om een sterke identiteit én onderscheidend vermogen voor woningbouwprojecten, commercieel vastgoed, winkelgebieden, locaties, dorpen of steden. Daarom is het zaak je optimaal in te leven in de doelgroepen, hun wensen en de mogelijkheden.

Op basis van onze tools die (woon)wensen inzichtelijk maken, kennis en meer dan 15 jaar ervaring heeft ELBA\REC dat inlevingsvermogen. Wij ontwikkelen doelgroepgerichte marketing-/communicatieconcepten en vertellen we inspirerende verhalen om (toekomstige) gebruikers te binden. Soms moet dat snel, een andere keer is het budget beperkt of moet er een campagne voor de langere termijn worden opgezet. En het resultaat, dat is uiteraard elke keer anders! Wij vertellen u er graag meer over.

WONEN

Een sterke identiteit voor uw vastgoedproject

De woonconsument heeft steeds specifiekere wensen voor zijn nieuwe woning. Met unieke tools bieden wij snel inzicht in deze woonwensen, om uw ontwikkeling gericht te optimaliseren, een gesprek met de gemeente te voeren en sneller resultaat te behalen. Kennis die wij gebruiken voor onderscheidende, inhoudelijke communicatie om een sterke identiteit voor uw vastgoedproject te creëren.

WERKEN

Potentiële kopers en huurders verleiden

Om nieuwe ‘bewoners’ voor uw werklocatie, -gebied of kantoor te verleiden, draait het om onderscheidend vermogen. Met onze communicatieoplossingen, mediakanalen en kennis op het gebied van economie, ruimte en ondernemerschap, ontwikkelen wij doelgroepgerichte marketingconcepten om potentiële kopers en huurders op andere manier te bereiken. Zodat u snel resultaat kan behalen.

WINKELEN

Bezoekers structureel binden

In een wereld vol (online) concurrentie moet je consumenten weer een reden geven om lokaal te winkelen. Op basis van onze kennis, ervaring, de juiste communicatiemix en organisatie van passende events creëren wij voor uw winkelcentrum een passende beleving om bezoekers structureel te verbinden met uw ondernemers. Zodat zij tevreden zijn en blijven.


“De doelgroep betrekken is nog steeds eenvoudig. Maar je moet het wel doen!”

Arjan Ankerman • ELBA\REC

Dit is hoe wij werken

Wij zijn graag vanaf het begin betrokken bij uw project, zodat we vanuit de basis een verrassend en resultaatgericht concept kunnen ontwikkelen om de juiste kopers, huurders, bewoners of bezoekers te verleiden. We versterken het concept door het te onderbouwen met onze brede marktkennis en onderzoek. Daarbij maken we ook gebruik van onze tools Woonpeiler en Woonwaarde-model om snel (woon)wensen te kunnen inventariseren, door het ‘gewoon’ zelf aan de doelgroep te vragen.

Deze kennis, de communicatieoplossingen en de onderscheidende marketing-/ communicatiestrategie worden vertaald naar een Plan van Aanpak om snel en gericht resultaat te behalen. Dat doen we door mix van communicatiemiddelen en gerichte acties in te zetten, online en via traditionele offline kanalen. Onze in-house schrijvers en vormgevers weten als geen ander hoe je dat in woord en beeld kunt vertalen.

 

“Benieuwd hoe wij voor uw project resultaat kunnen behalen?”
Neem contact op met Arjan Ankerman, T: 033 87 00 100 of E: a.ankerman@elba-rec.nl.

Bekijk ons portfolio

Klik hier