ELBA\REC bestaat 20 jaar!

Daar zijn wij trots op! Daar gaan wij bij stilstaan!

Heb jij een mooie herinnering van de afgelopen 20 jaar die je met ons wilt delen?
Leuk! Laat het ons weten

Doorgaan naar de website

Communicatiemanagement

Jouw organisatie, gebiedsontwikkeling, vastgoedproject of concept in de spotlights? Wij maken de plannen om jouw propositie stevig neer te zetten, detacheren desnoods een communicatieprofessional, maar voeren het plan ook volledig uit. Via creatieve vormgeving, contentmarketing en/of eigen mediakanalen.
Heb je een dienst, product of nieuw concept waar de wereld van moet weten? Of heb je advies en denkkracht nodig bij de nieuwe positionering van jouw organisatie, gebied of concept? Wij ondersteunen je aan alle kanten in jouw communicatie. We adviseren, maken plannen en voeren uit. Met een onderscheidende marketing- of communicatiestrategie leggen wij de focus op jouw project en geven het een hoogwaardig podium. Met gebruik van alle dienstverlening die we in huis hebben of van jouw vaste relaties zorgen wij als communicatiedeskundige en verlengstuk van jou als opdrachtgever voor resultaat. Wij combineren daarbij onze ervaring en communicatiekennis met onze inhoudelijke kennis op het gebied van vastgoed, stad en ruimte. We zijn daarbij specialist in vastgoedcommunicatie. Dat verzorgen we voor winkelgebieden, kantoren en woningbouwprojecten. We weten wat er nodig is om het juiste resultaat te behalen. Dat doen wij al voor verschillende vastgoedprojecten, bedrijven, gebieden en winkelcentra. Kunnen we met onze achtergrond ook jou van dienst zijn?

Gebruik ons netwerk van professionals en mediakanalen

Daarbij komt dat we alles weten over de stad, ruimte en vastgoed. En daar een breed netwerk van professionals en mediakanalen hebben. Wij koppelen onze vakkennis en ons netwerk graag aan een creatieve marketing- en communicatieaanpak. Met sterk inhoudelijke concepten en passende on- en offline communicatiemiddelen behalen wij zo voor jou resultaat. Via onze vakmedia zetten we jouw onderwerp in de schijnwerpers bij professionals en bestuurders die bezig zijn met de fysieke leefomgeving. Je profiteert zo van het grootste bereik én een concreet, passend resultaat.

Twee voorbeelden om onze dienstverlening te illustreren

Wil je meer voorbeelden zien? Dan maken wij graag een afspraak om deze te laten zien en je vrijblijvend te vertellen wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.
Neem contact op met Arjan Ankerman

Poultry Expertise Centre

Programmabureau Poultry Expertise Centre

Het Poultry Expertise Centre (PEC) is een samenwerkingsverband van bedrijven, overheid en kennisinstellingen die werkzaam zijn in of betrokken zijn bij de pluimveesector. Binnen het PEC wordt exper...

Ondernemersvereniging Cruquius Plaza

Boulevard Cruquius

Boulevard Cruquius ondersteunen wij al vele jaren ten aanzien van promotie en communicatie. Op basis van periodieke, strategische plannen waarin doelstellingen worden geformuleerd, wordt jaarlijks ...

Verbonden producten & diensten

Onze marketing en communicatie staan nooit helemaal op zichzelf. Deze zijn nauw verbonden met andere producten en diensten die wij leveren. Die synergie zorgt ervoor dat wij in de breedte informeren en inspireren.