Contentmarketing & PR

Niet vertellen dat je de beste bent, maar dat laten blijken. Door jouw kennis te etaleren. Om zo je relaties te helpen. Of om jezelf als kwalitatief marktleider neer te zetten. Dat is in essentie contentmarketing. Het is de uitgelezen manier om jouw doelgroep aan te zetten om meer te weten te komen.

Wij van WC-eend adviseren WC-eend. Nee, dat verhaal wil je niet vertellen. Om van goede huize te komen moet je het anders aanpakken. Wie mensen wil raken, inspireren en activeren begint bij de inhoud. Contentmarketing gaat over echte verhalen vertellen aan evenzo echte mensen. Met contentmarketing & PR laat je je expertise en vakmanschap zien aan een breed publiek. Zonder meteen alles weg te geven. Je toont je kwaliteit door je kennis te etaleren in diverse contentvormen. Daarmee onderscheid je je van concurrenten die wel in de WC-eend-modus blijven hangen.

Hoe we dat doen?

We leveren contentmarketing en PR gezamenlijk uit via eigen kanalen en benaderen landelijke, regionale en lokale media. Daarbij houden we in het oog dat de boodschap inhoudelijk en journalistiek interessant moet zijn voor het betreffende medium. Door die manier van werken durven we resultaat te garanderen.

Je met inhoudelijke kennis profileren

Door de kennis van jouw organisatie of project inhoudelijk te profileren weet jouw doelgroep je te vinden. Online en offline. Je zorgt er daarmee meteen voor dat je een inhoudelijke gesprekspartner wordt voor jouw doelgroep. Je hebt immers laten zien dat je van het onderwerp verstand hebt. Die manier van marketing komt aan. Het zet lezers of kijkers aan om meer te weten te komen van jouw organisatie. Je beïnvloedt keuzes en gedrag direct. Uit onderzoeken blijkt dat contentmarketing 60 procent meer verkoopleads oplevert en zelfs 80 procent meer websitebezoekers.

Twee voorbeelden om onze dienstverlening te illustreren

Wil je meer voorbeelden zien? Dan maken wij graag een afspraak om deze te laten zien en je vrijblijvend te vertellen wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.
Neem contact op met Arjan Ankerman

Renschdael Groep

Contentmarketing Annapark

Het Annapark, een unieke gebiedsontwikkeling op een locatie met een grote historie in Venray. Een locatie die vol verhalen zit vanuit de historie, maar ook richting de toekomst. Met ‘Anna’ als ‘woo...

JLL Nederland

Contentmarketing JLL

Beter zichtbaar met een duidelijke onderscheidende boodschap … een heldere doelstelling voor onze samenwerking. Op basis van een extern en intern onderzoek is gezamenlijk de positionering vastgeste...

Verbonden producten & diensten

Onze contentmarketing staat nooit helemaal op zichzelf. Deze is nauw verbonden met andere producten en diensten die wij leveren. Die synergie zorgt ervoor dat wij in de breedte informeren en inspireren.