Events

Of het nu een digitaal of een evenement op locatie is: als ELBA/REC treden we namens talloze partners maar ook voor onze eigen titels op als organisator van events. Professionals, bestuurders of andere betrokkenen weten we keer op keer te informeren en inspireren. Wil je ook het podium?
Van grote congressen en interactieve ontwerpsessies voor een stadsgebied tot aan hybride events waar ook onze televisiestudio een grote rol kan spelen. We benaderen elk (online) event vanuit de inhoud. Welke doelgroep willen we met ons relevante en inhoudelijke sterke programma bereiken? Met onze grote database aan vakprofessionals zorgen we ervoor dat de juiste professionals aan boord zijn. Hoe gaan bezoekers, online of offline, geïnformeerd en geïnspireerd de deur uit? Ook hier nemen voor 100 procent zorgen uit handen. Van idee, programma en werving van sprekers en deelnemers tot aan organisatie, communicatie en evaluatie rondom het event. Inclusief after movie. Daarbij kunnen we bogen op jarenlang ervaring in events, veelal voor partijen in de fysieke leefomgeving. Met onze marktkennis en uitgebreide netwerk is een prikkelende en inspirerende spreker passend bij jouw programma zo gevonden. Die kennis van zaken maakt ook dat bezoekers blijvende handvatten aangereikt krijgen. Met onze mediakanalen en PR-expertise creëren we exposure rondom jouw event en thema.

Betrokken en interessant

We zorgen ervoor dat het publiek dat het fysieke of online event bezoekt, betrokken is bij het onderwerp en interessant is voor uitbreiding van jouw netwerk. Via onze eigen mediakanalen kunnen we volop voor jouw evenement werven en bereiken we de passende doelgroep in no time. We zetten zo een on- of offline event neer waar professionals nog lang over napraten.

Twee voorbeelden om onze dienstverlening te illustreren

Wil je meer voorbeelden zien? Dan maken wij graag een afspraak om deze te laten zien en je vrijblijvend te vertellen wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.
Neem contact op met Arjan Ankerman

Vakblad Groen en Stedelijk Interieur i.s.m. Stichting Steenbreek

Masterclass ‘Natuurinclusief Bouwen’

Natuurinclusief ontwerpen en bouwen is zeer actueel, maar in ons land nog een pionierspraktijk. Gezien de actualiteit van dit onderwerp verscheen 3 jaar geleden het boek ‘Stadsnatuur maken’. Tijden...

eigen initiatief ELBA\REC

BT Event

Het BT Event is een event waar regionale innovatiekracht, verdienvermogen en vestigingsklimaat centraal staat. Dit event organiseren we al bijna 20 jaar (voorheen onder de titel Bedrijventerrein) s...

Verbonden producten & diensten

Onze events staan niet op zichzelf. Deze zijn nauw verbonden met andere producten en diensten die wij leveren. Die synergie zorgt ervoor dat wij in de breedte informeren en inspireren.