Studiereizen

Zien, voelen en ervaren. Je kunt er nog zoveel publicaties op naslaan, niets vervangt kennis opdoen uit eerste hand in een inspirerende omgeving. Precies dat doen we met onze studiereizen. Ga met ons mee op reis.

Inspiratie opdoen

ELBA/REC organiseert studiereizen naar Europese steden waar op dat moment interessante ontwikkelingen plaatsvinden op de gebieden verduurzaming, economie, stedelijke ontwikkeling, architectuur en/of cultuur. Dat doen we voor vertegenwoordigers van lokale en regionale overheden, voor bedrijven en andere organisaties. Het is dé ideale aangelegenheid om te netwerken, inspiratie op te doen, te leren van andere steden en de verdieping te zoeken in jouw vakgebied.

Interactie werkt versterkend

Omdat onze journalisten voor onze eigen media continu ook internationaal de belangrijkste ontwikkelingen in de gaten houdt, zijn we in staat om verrassende programma’s van een heel hoog, inhoudelijk niveau te organiseren. Tijdens de studiereizen staan zowel inhoud als de interactie centraal. Tussen de verschillende ontwikkelingen en de wijze waarop deze elkaar positief kunnen versterken. We bezoeken interessante projecten en krijgen presentaties van de belangrijke spelers die ertoe doen. Als deelnemer kun je de opgedane kennis vervolgens thuis direct toepassen in je eigen praktijk. De kleinschaligheid van de studiereizen zorgt ervoor dat we veel aandacht kunnen besteden aan de specifieke behoeftes van de deelnemers.

Twee voorbeelden om onze dienstverlening te illustreren

Wil je meer voorbeelden zien? Dan maken wij graag een afspraak om deze te laten zien en je vrijblijvend te vertellen wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.
Neem contact op met Arjan Ankerman

TwynstraGudde

Succesvolle campussen

Onze mediatitel Bedrijventerreinen (BT) en TwynstraGudde sloegen de handen in elkaar voor een tweedaagse studiereis. Daarbij bezochten we vier van succesvolle campussen in Nederland en België. Vijf...

Economic Board Utrecht

Digital Twin Netwerkexcursie

We organiseerden de Digital Twin Netwerkexcursie naar Antwerpen, exclusief voor bestuurders en de ambtelijke top van gemeente en provincie. We onderzochten wat digitalisering en technologisering be...

Verbonden producten & diensten

Onze studiereizen staan nooit helemaal op zichzelf. Ze zijn nauw verbonden met andere producten en diensten die wij leveren. Die synergie zorgt ervoor dat wij in de breedte informeren en inspireren.