TV-producties

Licht, beeld, geluid… Actie! ELBA/REC heeft in haar eigen voormalige kerk een complete televisiestudio voor jou in petto. Samen met jou bedenken we het televisieformat dat resultaat boekt.
Dat doen we vanuit de inhoud. Daarbij maken we gebruik van onze kennis, netwerken en databases. Onze unieke televisiestudio is elke dag beschikbaar om een hoogwaardige uitzending af te leveren. Of de vorm nu live, opgenomen, interactief, een debat of met sprekers die inbellen is… In onze voormalige kerk is alles voor handen aan techniek, licht, beeld en geluid. Dat maakt het eenvoudig om, nadat we met jou de plannen voor een televisieformat hebben bedacht, te komen tot een online uitzending. We richten de studio op maat in, waardoor de uitzending van jouw organisatie is. We passen de setting aan op jouw huisstijl, product en bedrijf. Zo maak jij meer impact. Het bereik van deze manier van communiceren is, mede door aftermovies en terugkijkmogelijkheden, heel erg groot. Kortom, het is een mooie aanvulling op jouw evenementenkalender.

Dynamiek van een uitzending

In samenspraak met jou komen we tot de dynamiek die zo’n uitzending nodig heeft en leggen deze vast in een script. Of het nu gaat om een (product)presentatie, een online webinar, een volledig event of een televisieshow… We hebben er volop ervaring mee. En kunnen de juiste dagvoorzitters en sprekers aan boord krijgen om de uitzending boeiend te maken. Met ons netwerk is dat snel geregeld.

Online video

Niet op zoek naar live, maar gewoonweg een video voor op jouw website? Een explainer voor een moeilijk onderwerp? Of een video waarin je jouw dienstverlening of product kort neerzet? Ook dat kan. We maken voor diverse opdrachtgevers online video’s die gretig aftrek vinden. Ook hier gaan we uit van een script waarin we in samenspraak met jou alle elementen van de video opnemen. Je weet zo precies waar je aan toe bent.

Twee voorbeelden om onze dienstverlening te illustreren

Wil je meer voorbeelden zien? Dan maken wij graag een afspraak om deze te laten zien en je vrijblijvend te vertellen wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.
Neem contact op met Arjan Ankerman

SKBN

SKBN ‘On tour’

SKBN is weer op digitale tour gegaan! Een reis langs De Binckhorst (Den Haag), Industriepark Kleefse Waard (Arnhem) en Greenport Venlo (Venlo) om een kijkje in de keuken te krijgen. En eindigend in...

NGinfra

TV Productie ‘Verbond van de Brede Welvaart’

Wat doe je als je gewend bent jouw relaties ontmoet tijdens congressen, beurzen en eigen georganiseerde evenementen en dat ineens niet meer mag. COVID-19 heeft de wereld blijvend veranderd, maar he...

Verbonden producten & diensten

Onze televisieproducties staan nooit helemaal op zichzelf. Ze zijn nauw verbonden met andere producten en diensten die wij leveren. Die synergie zorgt ervoor dat wij in de breedte informeren en inspireren.