ELBA\REC bestaat 20 jaar!

Daar zijn wij trots op! Daar gaan wij bij stilstaan!

Heb jij een mooie herinnering van de afgelopen 20 jaar die je met ons wilt delen?
Leuk! Laat het ons weten

Doorgaan naar de website

BT Magazine

Magazines, Events, Circular Economy Awards
BT Magazine is het vakblad voor elke professional  die zich bezighoudt met werklocaties,  regionale innovatiekracht en het vestigingsklimaat. In het magazine vind je elk kwartaal verdiepende en opiniërende verhalen en concrete tools om jouw regio klaar te stomen voor de economie van morgen. Verplichte kost voor iedereen die een sterke regionale economie wil realiseren.

Wie bereiken wij?

BT bereikt professionals die dagelijks bezig zijn met economisch ruimtelijk beleid die werken bij gemeenten, provincies, Rijk, Publieke ontwikkelbedrijven, Parkmanagers, Adviseurs, Vertegenwoordigers bedrijfsleven, vastgoedbedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen. BT heeft een strategische samenwerking met de SKBN.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Om kennis te kunnen vergaren en met elkaar te delen worden voor BT jaarlijks verschillende communicatiemiddelen, producten en events vervaardigd en ontwikkeld. Met deze crossmediale aanpak kunnen wij op verschillende manieren een grote doelgroep bereiken. Uw doelgroep! Wilt u uw product, bedrijf en/of project bij deze doelgroep onder de aandacht brengen, dan komen wij graag met u in gesprek. Van een abonnement op het vakblad, verschillende advertenties in het magazine naar een aanpak met contentmarketing, een podium tijdens één van de BT evenementen, webinars, het jaarlijks congres, meerdaagse studiereis naar een Europese stad of het maken van een BT Special op maat die uw naam draagt en/of thema onder het voetlicht brengt. En nog veel beter, een combinatie van deze mogelijkheden.

Recente Uitgaven

Facts & Figures

lezers per editie

Via ons magazine

Events per jaar