Groen

Magazines, Specials, Nieuwsbrieven, Congres, Masterclasses
Groen is al meer dan 70 jaar het kennisplatform en vakblad in de wereld van groen in stad en landschap. Met Groen verbinden wij de kennis en kunde van professionals van de fysieke leefomgeving met die van de groenspecialisten. Op praktisch en op beleidsniveau. Groen organiseert in samenwerking met Stichting Steenbreek kennisbijeenkomsten, masterclasses, studiereizen en evenementen. Samen met deelnemende gemeenten, waterschappen en het bedrijfsleven werkt Vakblad Groen aan vergroening in de stad voor het klimaat, biodiversiteit, sociale cohesie en gezondheid.

Wie bereiken wij?

Groen bereikt professionals die dagelijks bezig zijn met groen in de stad die werken bij gemeenten, provincies, Rijk, hoveniers, kwekers, (landschaps-) architecten, adviseurs, bouwbedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen. Op beleid, ontwerp en beheerniveau. Vakblad Groen heeft een strategische samenwerking met Stichting Steenbreek.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Om kennis te kunnen vergaren en met elkaar te delen worden voor Groen jaarlijks verschillende communicatiemiddelen, producten en events vervaardigd en ontwikkeld. Meestal in samenwerking met Stichting Steenbreek. Met deze cross mediale aanpak kunnen wij op verschillende manieren een grote doelgroep bereiken. Uw doelgroep! Wilt u uw product, bedrijf en/of project bij deze doelgroep onder de aandacht brengen, dan komen wij graag met u in gesprek. Van een abonnement op het vakblad, verschillende advertenties in het magazine naar een aanpak met contentmarketing, een podium tijdens één van de Groen evenementen, masterclasses, webinars, het jaarlijkse congres, meerdaagse studiereis naar een Europese stad of het maken van een Groen Special op maat die uw naam draagt en/of thema onder het voetlicht brengt. En nog veel beter, een combinatie van deze mogelijkheden.

Recente Uitgaven

Facts & Figures

Lezers per editie

Nieuwsbriefabonnees

Uitgaven

Jaarlijks congres