ROmagazine

Magazine, Nieuwsbrief, Events
ROmagazine is voor elke RO-professional al ruim 40 jaar onmisbaar en is het absolute journalistieke boegbeeld van en voor deze sector.  ROmagazine geeft diepgaand inzicht in complexe onderwerpen en transities rond stedelijke ontwikkeling, digitalisering, klimaat, energietransitie.

Wie bereiken wij?

ROm is voor professionals die zich dagelijks bezighouden met de fysieke leefomgeving en werken bij gemeenten, provincies, het Rijk, corporaties, adviesbureaus, kennisinstellingen, vastgoedbedrijven en andere private partijen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Om kennis te kunnen vergaren en met elkaar te delen worden voor ROm jaarlijks verschillende communicatiemiddelen, producten en events vervaardigd en ontwikkeld. Met deze crossmediale aanpak kunnen wij op verschillende manieren een grote doelgroep bereiken. Uw doelgroep! Wilt u uw product, bedrijf en/of project bij deze doelgroep onder de aandacht brengen, dan komen wij graag met u in gesprek. Van een abonnement op het vakblad, verschillende advertenties in ROm Magazine en ROm Website en Nieuwsbrief naar een aanpak met contentmarketing, een podium tijdens één van de ROm Evenementen of het maken van een ROm Special op maat die uw naam draagt en/of thema onder het voetlicht brengt. En nog veel beter, een combinatie van deze mogelijkheden.

Recente Uitgaven

Facts & Figures

Lezers per editie

Via ons magazine

Bezoeken per maand

Via onze website

Unieke bezoekers per maand

via onze website

Nieuwsbriefabonnees