Stadszaken.nl

Website, Events, Nieuwsbrieven, Vacatures, App

Stadszaken.nl is met wekelijks bijna 10.000 bezoekers de grootste onafhankelijke website met dagelijks nieuws over de fysieke leefomgeving. Met sterke achtergrondverhalen en prikkelend nieuws hét toonaangevende online platform voor deze sector.

Wie bereiken wij?

Stadszaken.nl bereikt dagelijks de stedelijke professionals, werkzaam voor de overheden, semi-overheden, bedrijfsleven en kennisinstanties. Iedereen die vakinhoudelijk bezig is met of interesse heeft in het ontwikkelen, ontwerpen en beheren van vastgoed, stad en ruimte gaat naar Stadszaken.nl

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Stadszaken.nl is in korte tijd uitgegroeid tot hét digitale platform met nieuws over de fysieke leefomgeving. Ook biedt Stadszaken.nl het meest complete aanbod van vacatures in en voor deze sector.

Stadszaken.nl staat niet op zichzelf, maar is de digitale spil van de grootste uitgever van vakinformatie over de fysieke leefomgeving en alom aanwezig op sociale media, waar ze prominente opiniemakers en autoriteiten in het vakgebied van dagelijkse input voorziet.

Als partner van Stadszaken.nl krijgt u een eigen vakredacteur toegewezen die met u inhoudelijk afstemt en journalistieke publicaties schrijft ten behoeve van onze en eigen kanalen (print, website, social). Wij ontzorgen onze partners 100%. Wilt u uw dienst, vacature, bedrijf en/of product bij deze doelgroep onder de aandacht brengen, dan komen wij graag met u in gesprek.

Facts & Figures

Bezoeken per maand

Via onze website

Unieke bezoekers per maand

Via onze website

Nieuwsbriefabonnees

Vacatures per jaar