Communicatiemanagement

Heb je een dienst, product of nieuw concept in de vastgoedsector waar de wereld van moet weten? Of heb je advies en denkkracht nodig bij de nieuwe positionering van jouw organisatie, gebied, project of concept? Bij ELBA\REC zijn we gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie. Wij ondersteunen volledig en zorgen voor resultaat.

Met onze expertise in marketing- en communicatiestrategie├źn leggen wij de focus op jouw vastgoedproject en geven het een hoogwaardig podium. Wij adviseren, maken plannen en voeren deze uit met behulp van alle dienstverlening die we in huis hebben of via jouw vaste relaties. Als communicatiedeskundige en verlengstuk van jou als opdrachtgever zorgen wij voor een onderscheidende aanpak die resultaat oplevert.

Onze ervaring en communicatiekennis combineren we met inhoudelijke expertise op het gebied van vastgoed, stad en ruimte. Als specialist in vastgoedcommunicatie verzorgen wij effectieve communicatie voor diverse winkelgebieden, kantoren en woningbouwprojecten. We begrijpen wat er nodig is om het juiste resultaat te behalen en hebben dit al bewezen voor verschillende vastgoedprojecten, bedrijven, gebieden en winkelcentra. Kunnen wij jou met onze achtergrond ook van dienst zijn?

Bij ELBA\REC hebben we niet alleen kennis van vastgoedcommunicatie, maar beschikken we ook over een uitgebreid netwerk van professionals en eigen mediakanalen om jouw onderwerp op een journalistieke manier in de schijnwerpers te zetten bij professionals en bestuurders die actief zijn in de fysieke leefomgeving. We weten alles over de stad, ruimte en vastgoed en kunnen onze vakkennis en ons netwerk graag combineren met een creatieve marketing- en communicatieaanpak. Met sterke inhoudelijke concepten en passende online en offline communicatiemiddelen behalen wij concrete resultaten voor jou.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij de communicatie rondom jouw bedrijf, concept, product, gebied of project uit handen kunnen nemen.

Is zichtbaarheid voor jouw bedrijf ook van belang?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met Edgar van Eekelen.

033 87 00 100 E-mail