ELBA\REC bestaat 20 jaar!

Daar zijn wij trots op! Daar gaan wij bij stilstaan!

Heb jij een mooie herinnering van de afgelopen 20 jaar die je met ons wilt delen?
Leuk! Laat het ons weten

Doorgaan naar de website

Grafisch vormgeven

Bij ELBA\REC begrijpen wij dat effectieve vastgoedcommunicatie essentieel is voor het succes van uw projecten. Daarom ontwikkelen wij passende grafische ontwerpen op maat, rekening houdend met uw specifieke behoeften van uw doelgroep(en). Ons team van grafisch ontwerpers staat klaar om uw gebied of project tot leven te brengen.

Onze aanpak draait om het creƫren van onderscheidende en doelgerichte grafische ontwerpen die uw boodschap op een impactvolle manier overbrengen. Door middel van doordacht kleurgebruik, typografie, beeldmateriaal en lay-out zorgen we voor de juiste sfeer en uitstraling om uw vastgoedproject of gebied op een juiste manier in de markt te positioneren. Dit vertalen wij uiteindelijk naar een aantrekkelijke vorm in verschillende on- en offline communicatiemiddelen. Het creatieve idee brengen we concreet in de praktijk. Dat gaat over huisstijlen, advertenties, magazines, e-zines, boeken, webdesigns, folders, brochures en nog veel meer. Wij brengen jouw communicatieboodschap tot leven.

Op basis van 25 jaar ervaring weten wij wat er nodig is om goed voor de dag te komen en potentiƫle kopers en huurders goed en gefaseerd te informeren om snel resultaat te behalen. Wilt u dat ook? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen om een onderscheidende visuele identiteit voor uw vastgoedproject of gebied te ontwikkelen om uw doelgroep(en) effectief aanspreken.

Is zichtbaarheid voor jouw bedrijf ook van belang?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met Edgar van Eekelen.

033 87 00 100 E-mail