ROM

Al 35 jaar is ROm het vakkundige boegbeeld voor de wereld van de fysieke leefomgeving. Met een focus op actuele en complexe thema’s zoals Omgevingswet, gebiedstransformatie, klimaatadaptatie, energietransitie en smart city. ROm is onafhankelijk, kritisch en zoekt de diepgang achter deze onderwerpen. Door onze specialistische kennis, het vakblad en evenementen inspireren wij op een hoog niveau beslissers, strategen en professionals die hun rol als ruimteregisseur optimaal willen invullen.

Wie wij bereiken

ROm is het vakplatform voor bestuurders (zowel lokaal, regionaal als landelijk), directie, bedrijfsleven en senior beleidsmakers die zich bezighouden met de grote vraagstukken van nu, zoals smart cities, de Omgevingswet, energietransitie en gebiedsontwikkeling.

 

15000
Lezers per editie
30000
Websitebezoekers per maand
4000
Wekelijkse nieuwsbrief abonnees
2
Themauitgaven per jaar
4
Evenementen per jaar

WILT U ADVERTEREN?

Neem contact op met
Edgar van Eekelen
T: 033 87 00 100
E: e.vaneekelen@elba-rec.nl

ALLES OVER ABONNEMENTEN

Voor het aanvragen van een abonnement, het doorgeven van een wijziging of om een eerdere editie te bestellen, kunt u terecht bij Abonnementenland.

GA NAAR ONS BLADENARCHIEF

Abonnees hebben exclusieve toegang tot alle vakbladen die wij hebben uitgegeven. Klik hier voor ons digitale bladenarchief met ruim 300 edities.

Ga naar de website romagazine.nl

Klik hier